Snart vecka

Jag gillar inte min vardag. Jag vet inte om jag gillar mina dagar alls. Känner mig lite sådär medvetet beroende av att supa till på helgen, även fast det inte blir bättre. Men det kanske blir lite bättre, who's to judge, vafan människan har alltid velat berusa sig och det är pretty much det ända vi gör. Det är ju inte direkt så att kroppen inte är psykoaktiv utan utomkroppsliga medel. Det kom igång igår till slut. Kände att jag hade en lite slow start, men efter ett tag kom de bästa, som jag älskar så. Ganska hyffsat chillat galen kväll som slutade runt halv sju på en hård madrass in tha hood. Oväntat som fan.

Jag just nu när jag inser att min näsa egentligen är Nilen och att Assuandammen brast i min högra näsborre.

Samma dag

Okej, vad hände med humöret. Sitter här nu, en våg av äckel har sköljt över mig. Har ingen lust längre, känner mig grisig. Vad fan ser människor i mig tänker jag. Jag är nothin' but a kurwa, hora, puta, pitchka, lavire ndyrë. Men jag får ta och slänga det här äcklet i duschen nu. Kanske får en nystart igen. HORLIV


Lördah

Igår var jag på asbra humör, jag typ gick runt leende ett bra tag. Fortfarande glad! Men lite sliten, gårdagen tog lite på mig hehe. Ikväll firar vi Magda 18 bazzt och det skulle kunna bli årets baluns! Vi ber till gudarna. Jag ska försöka stila mig ikväll fast ha det roligt i alla fall (NO SHIT). Nu är det dags för dagens första måltid snart, pannkakor. Bäst. Pre dinner snack bestod av remmar pappa köpte, för att han kände för det. Det är min pappa det. + 2 st Ben & Jerry's.

Vagabond

Okej hej måndag morgon. Jobbig vecka, fet vecka, nyanserad vecka som vart. Har hängt runt hela tiden, sovit hemma tre nätter tror jag. Jag som alltid satt hemma back in the day. Vad har hänt med livet. Jag tror jag måste ta och välja lite mer nu i veckan, fan att alla har saker att säga, ska hålla på att berätta för mig att jag kommer ångra mig. Klart som fan jag kommer ångra mig, men jag undrar om det är värt att ångra sig och istället... säkert bara ångra sig och bli till en eremit. Okej. Kanske ett år till i samma manége med kassa betyg. Ovärda betyg som jag inte kan känna något bra för, ofullständiga betyg som jag inte kan komma in någonstans med. Men okej.
Nu ska jag sova för klockan närmar sig halv tre och jag ska upp kl 8-ish.


Baobabträd (Adansonia Grandidieri). Endemiska träd för Madagaskar. Mamma börjar prata om resor nu när vi ska flytta, cashen rullar in som de ska - de går bra nu. Har velat åka till ön sedan jag var liten, även om jag inte visste mycket. BAOBAB. Vilket namn.

IDGAF


Helg

Känns som helg. En vrickad helg. Det är onsdag idag, mitt i lovet. Jävlar vad det har hänt grejer det här lovet, weho personlig utveckling. Nej men jag vet inte. Känns inte helt bra alltså, jag mår illa nu när jag tänker på allt (även pga bakis). Vad fan håller jag på med egentligen, nu vill jag bara gräva ner mig lite grann. Växande irritationer och obekvämligheter med människor. Kanske bara jag som inbillar mig en massa saker som vanligt. Det går helt OK nu i alla fall, puss och kram blowgen.

Hood bild eller hur

Veckans Macka


Piew-piew

Nu är det Lördag tänkte jag skriva och var helt övertygad i några sekunder, men icke, det är faktiskt Fredag.
Newsflash. Jag har redan vart vaken i flera timmar och klockan är bara halv tolv, undra varför. Alkohol är ett gift. Trodde först inte jag skulle få komma in på "klubben" för jag var så packad men det gick ju i alla fall. Bytte om från jeans till shorts på bussen like a real muthafukkin' G. Haha usch. Jag tror folk skrattade åt mig mer än dem skrattade med mig. Men jag hade i alla fall roligt, till en början. Senare när fyllan började avta lite grann (lite grann, still aspackad) tyckte ju jag det var världens bästa idé att häva i sig en öl. Chris fel. Slutade med dubbla spyor på golvet bredvid VIP-sofforna och att mamma åkte och hämtade mig. Jävla torsdagnatt. Bästa mamman. Fick stanna bilen mitt på vägen och hurlade ur mig lite till. Alltså den åksjukan vill jag inte uppleva igen på länge. Fan vad tråkig jag är som skriver det här men det är min blogg och den är inte ämnad att älskas av alla, heheheh. Ännnu mer lame att skriva det där. Herr Ågren är i alla fall på besök och jag funderar på om det är värt att träffa folk någonsin igen (smileyface). Lite fyllesms fick man också iväg. Lyckades skicka ett perfekt sms med kontaktinfo till efterfesten precis efter jag spydde galla *stolt*. Festfixarn. Överväger att ändå fräscha up mig och träffa folk idag. Weho. Peace.

Skärtorsdaggen

Idag är jag glad för nu slipper jag skolan i en och en halv vecka. Jag har sovit ut och degat i sängen sen igår kväll någon gång, vet att jag däckade fullt påklädd med datorn på någon gång runt fyra. Ikväll blir det etage med shorts (tror jag). Studentkickoffen har kommit and IDGAF It's not me that's not graduating. Tror det här blir bra. Nu ska jag snart tjeja till mig rejält och välja klääääder och "fixa" mig osv osv. Hihi ^_^ Så puss på er mina kera lesare, ha den besta dagen ni bara kan!
Feeeeyt Tiggr, det är la Josefin som har gjort den va? Pinsamt om det är fel.

RSS 2.0