Daglös

Shit pommes frites jag är cok hungr och troett. P&L imorgon, måste tagga. Vill vara ung, full och dum, med truckkort i hand. Norge nästa, I wish, ba tjäna feta flos. Fuck aina, fuck er, fuck Täby, fuck Team America, fuck communism, fuck capitalism, fuck Reinfeldt, fuck Löfven, fuck Jordbro, fuck Patrik, fuck Svalbard, fuck Hägersten, fuck lagar, fuck anarki, fuck körkort, fuck pengar, fuck MacDonalds. FAKK ALLT


SORRYFORBADUPDATE :*

Sitter här och avlider i en köksstol i vardagsrummet. Benen är korsade på en pall och jag somnar mitt i allt datoriserande till ljudet av punkrock. Jag är alltså trött. Mannen har lämnat och åkt hem, kvinnorna vill jag inte ha med att göra. Joke. Tvärtom såklart. Vera kom tillbaka till sitt hus innan nio och tyckte att vi skulle vakna. Sjukaste på länge enligt mig. Men det var en god frukost och en fin stund. Har ätit isglass och gräddglass, druckit cola, haiwa, sodastream, apelsinjuice och chaimjölk, ätit två ägg med kaviar, en philadelphiamacka med paprika, nästan ätit en skål med fil och nötmüsli (blev havrefras) samt solat på min "uteplats" till the sweet sounds of Totally Enormous Extinct Dinosaurs nya platta. Har tagit vara på ett par avklippta jeans jag skapade när jag var... elva? Kanske åtta, kanske tretton. Verkar vara uppskattade. Troligen för mitt övermänskliga sinne för fashion. Ah, det måste vara så. Känner att det här inte direkt speglar min person något vidare, eller att det inte låter som att det är jag som skriver det här. Men så får det vara. Och det är ingen romantisering, min vardag är såhär sjukt cok. 

Midsommar imorgon - okej.
Födelsedagstjohejsi på lördag - okej.
Truckkortsutbildning i Storstaden på måndag och tisdag - okej.
Peace and Love festival genital eruption madness på måndag till söndag - okej.
Italien con mi famiglia 2:a till 14:e Juli - okej.
Emmabodafestivalen electronic handsfree orgasm 24:e till 28:e Juli - okej.

Känner mig typ såhär =   , på allt just nu. Men det kommer väl. Eller inte om jag känner mig rätt, plötsligt är det bara över och sådär. Men men. Har alkohol att skaffa, körkort att ta, jobb att erbjudas, länder att utforska och festivaler att "älska". Busy, busy madness.

Förkyld

Sent som fan. Har under kvällen fått mer och mer ont i halsen. Haft så jävla kul idag, var typ i skolan för en värdelös lektion faktiskt. Härligt att inte kunna sluta skratta dock. Uppskattas även om det var ett dåligt läge. Kom hem tidigt och deckar på pappas blåa fåtölj i ett okänt antal timmar. Tror det var ett bra tag i alla fall. Har sedan hungrat som en wilderbeast i torrsäsong och käkade med min far en fantabulöst enkel men lika god pastarätt. Förstår inte riktigt, men har alltså spenderat kvällen med att titta på tv. Tv. Längesedan man höll på med sådant. Sen något riktigt rambunctious: Jag har lagt pussel med min far. Fortsatt på ett tusenbitars. Haha. Mysigast idag.


Mayhem - Chainsaw Gutsfuck, rullade precis igång. Passande. Känner mig besviken på mig själv och tycker bara att jag är en lat, passivt aggressiv fitta, utan äckelframtid, utan bakukgrund, utan sammanhang. Varför är jag så svinig också? Kommer på mig själv flera gånger om dagen med att vara sådan jag verkligen inte vill vara. Jobbig, fittig, översittande, besserwisserhora. Så slå mig gärna, säg ingenting då skäms jag bara. Fast det är nog bäst. Men jag skulle upskata om man inte tog det hårt utan bara sa till på skarpen med en hoppspark i solarplexus. Eller din störstaste bitchslap. Mitt självhat och lathet har i alla fall gjort mig väldigt oaktiv under de senaste veckorna och jag hatar det. Missar ju roliga grejer. JU. Tack om ni orkat läsa mitt vältaliga gnäll. Fick höra att det var det detta var.
Höll på att glömma! Lite av vad jag förtjänar ibland.

RSS 2.0