Fryser

"Och jag är helt övertygad om att det (obs! i min situation) är latare att gå kvar i skolan än att hoppa av. Äkta lathet vore att stanna kvar som en liten snyltare i systemet och fortsätta svälja studiebidrag och äta skolmat utan att ha roligt längs vägen och - viktigare - utan att ens en gång lyckas samla på mej praktiska betyg. För jag skulle väl kunna fortsätta, klara mej med nöd och näppe, tappa ytterligare lite livslust och om ett år få stå i den sabla studentklänningen - men oavsett hur fin, ljusrosa, diamantig och överdriven den skulle vara skulle jag stå innanför den, vilsen och ostolt."

Ett litet stycke ur ett långt blogginlägg jag läste nyss. Känner att det här är så jävla mycket jag, jag vill inte gå ut med betyg som jag inte är stolt över, jag vill inte tryckas ner ännu mer under ett år. Så det här känns ganska avgörande nu. Men jag undrar, ska jag jobba så hårt jag kan fram till sommaren, eller hoppa nu, direkt?

Inlägget: Om att låta Let your body decide slå in

Fredag, veckans värsta dag

Ungefär 12 timmar sen vi pratade sist. Fredagar. Vad ska jag säga. Visst, skönt att det blir helg, men det är fortfarande veckans segaste dag. Matte, Svenska, Religion och Idrott. Försov mig. Matte kan jag ändå inte få betyg i, Svenska likaså eftersom kursen avslutas i höst. Religionfittan var inställd idag igen och idrotten har jag för ont för att vara med på. Basketen var insane, blodblåsor och svullna vader.
Missade dagens andra buss nyss. Jag ska aldrig anta att bussen går en viss tid, jag ska ALLTID kolla framöver. Gick såklart 56 istället för 02 den äckliga slynan. Tänkte åka ner till Polisen och lämna in mig själv. Jag har gjort hemska saker jag inte är stolt över. Usch jag har aldrig berättat det här för någon. Okej nej, inte lämna in mig. Jag skulle hämta ut mitt passhelvete och köpa presenter till min bröder, det får bli senare i eftermiddag. Eller så skiter jag i det för att det är så jävla kallt ute. Jag hatar Sverige, från djupet av mitt hjärta. Men jag hatar i och för sig hela världen så det skulle nog inte funka jättemycket bättre vart jag än skulle hamna. Jag skulle hitta något nytt att hata. Äckelvind.
Viktor tjatar så in i helvete om att jag ska införskaffa ett DJ-deck. Jag börjar nästan tro att det är en bra idé. Men jag vet ju ingenting om vad som är bra på den där jävla marknaden. Traktor S2 är såklart på rabatt tills imorgon. Imorgon. Nästan halva priset. Skulle suttit fint. HMMMMMHMHMM. Jag vet inte vad jag ska med en sån till. Jamma hemma i timtal i några veckor, sen tappar jag säkert intresset. 


Myrjäveln undvek såklart fokus. Jag vill ha en optisk sökare. Eller en till kamera.

Dan före doppare

Det är Torsdag/Fredag nu. 00.22

Jag vet inte hur ofta jag säger "tröttaste dagen på länge" men idag var nog tröttaste dagen på den här veckan i alla fall. Har hållt mig på 4 timmar sömn varje natt, min hjärna är iaf inte byggd för det. Snarare 10 ungefär. Morgnarna är ett töcken. Jag vet inte vad jag håller på med och jag kan stirra mig blind på termometern och tänka att "sweet, nu har jag inte bråttom till bussen, det är 6 grader ute". Logiskt. Har legat i sängen sen 10 ikväll, och innan det sov jag i soffan från klockan 7. Skulle inte säga sov utan mer att jag var medvetslös, jag vet inte hur jag somnade.
Jag bor i en svinstia och jag beter mig som en gris. Dammsugning är behövlig (en eld i mitten av huset är behövlig (en livskamrat till min pappa är behövlig (inte för att städa utan att få pappa på fötter, han smittar av sig på oss))) man vill helst inte gå runt utan strumpor märkte jag idag, fick lov att göra det iaf. Har blåsor på båda fötterna, skavsår från dagens basketmatch i hoodet. Tjockt naiz. Men som med allt annat roligt så straffas man alltid, så fort jag gör någonting så har det någon konsekvens, orkar inte. Kommer halta/gå konstigt i minst en vecka. Dans på måndag, idrott imorgon. Jävla dans. Borde man tycka det är kul? Jag får jobbiga känslor varje gång jag tänker på det, jag vill inte dit. Jag är så jävla dålig, prestationsångest. Uppvisning i maj någon gång, vill inte vara med. Såklart.

Känner att jag skriver som en jävla idiot. Har alldeles för mycket punkter tror jag, kort och stötigt, jag som brukar överdriva med kommatecken och skriva meningar på 4 rader ungefär. Jag både vill och vill inte på Way out West i år. Jag är så falsk. Försöker så jävla hårt att bli omtyckt men det spåret verkar ju inte funka i alla fall. Apropå att Way out West är maxat fast det inte egentligen lockar mig. Jag har ingen riktigt fast musik. Men jo, fan, det lockar visst mig, men jag överdriver att alla band är så jävla bra. Det är bara för att jag horar så mycket på internet. Försöker hänga med och vara hip, är bara en nörd som kan allt onödigt.

Okej nu har jag skrivit lite grann, jag tänker inte be om ursäkt för mycket text. Det är så många som ska be om ursäkt för långa texter och säger att man är dum som läser. Vad fan skriver du för då, nu tar jag ju åt mig. Kanske bara är jag. Nu ska jag slänga in en bild på det här, vänta så ska jag leta upp något.
Blev två från en underbar goregif-tråd som jag hittade på 4chan i höstas. Ni får mer sen nån gång. (som om ni vill ha mer) Jag vill i alla fall ha mer. God natt allihopa, nu kommer jag tvinga mig att titta på någonting onödigt eller läsa på om någonting som har hänt som ingen i min närhet någonsin skulle lägga en tanke på. Men det kan ju vara bra att kunna i alla fall. Jag säger 'i alla fall' alldeles för ofta.

Ledig

Printscreen från dokumentären Pedal (2001) om cykelbud i New York

Knappt rört mig sen jag vaknade halv två. Inte ätit sen i natt. Vill inte röra på mig, samtidigt som jag vill göra någonting. Måste iväg ikväll, fattig, alkohollös. Men det blir nog trevligt. Förresten, duktiga musikare igår - får mig att tänka på min jävla klass och allt man kommer missa. Men reality check Felix, du kommer inte kunna gå ut gymnasiet med betyg. Vilken motivation liksom.

Tisdag

Gruvstugan idag, väldigt produktivt, gjorde typ... Ingenting jag skulle göra. Jag älskar gruvis, men jag har ingen glädje när jag tecknar, målar, skriver eller whatever tyvärr. Skönt häng though. Första dagen i skolan sen förra måndagen, fan längsta jag vart borta på mycket länge. Det enda jag tänker på är att jag ska bryta upp med den här klassen fast jag inte alls har bestämt mig än.


Idag har jag vart Goth, Chris Emo och Cecilia Indie-emo.

Onsdag

Sjuk som ett as idag. Undrar om det var för att jag skulle klätt mig bättre i måndags. Skitsamma.

Skolan i alla fall, jag vet inte vad jag vill. Jag tänker om jag ska sluta nu, rakt av, eller jobba på fram till sommarlovet? Få några kurser godkända. Eller köra till studenten, men säkerligen inte få det att funka bättre och bara slösa bort tiden i alla fall. Men vafaaaaan, om jag vill någonting sen kan jag läsa upp det, även om det skulle kännas så jävla svinigt att behöva göra något innan man går vidare. Men jag vill inte dumpa min klass, det kommer bli så typiskt och så kommer jag tappa kontakten med dem, inte alla hoppas jag, men det är nästan oundkomligt. Jag kommer inte vara den samma för dem eftersom de inte behöver se min fula nuna varje dag. Jag vill ju också ta studenten, men jag känner inte att det finns på kartan just nu.




Omstart

Nu är det tisdag. Jag har en skön känsla i kroppen, som om någonting har släppt. Jag är förkyld som ett as så det är inte fysiskt.
Jag hade utvecklingssamtal idag. Jävla lärare, fortsätter på samma spår. "Vi vet att det finns där men du måste visa det för oss" och "Du kan så mycket, varför tar du inte bara och gör det". Så jävla gammalt och uttjatat. Visst, kul att höra, men inte varje gång man pratar om det sen mellanstadiet. Det är ju någonting som inte funkar med mig, obviously.
Så min positiva känsla var ju inte direkt av utvecklingssamtalet utan det PAPI föreslog (på ett bättre sätt än han brukar säga det) att jag borde tänka på mig själv och faktiskt hoppa av skolan helt, bah fuck it. ^_^ hihi.
Må bra, i alla fall bara för en stund. För skolan känns som ett lost cause. Jag har knappt gjort ett arbete det här läsåret. Exempel; Engelska. Har haft hyffsat lätt för engelska, kan språket. Gjorde ett prov, fick MVG. Resten av kursen = har inte gjort ett enda arbete -> IG på ingång. Och vafan jag kan inte förlänga alla kurser. För det är så det ser ut i alla ämnen. Så vad fan ska jag göra, måste ta mig riktigt funderare på det här. (GAAAAAAY)

RSS 2.0