140 tecken

Haha jag blir TPL bara av att snoka lite på min egen blogg.
Hmmm 2 månader, rätt lång tid, rätt kort tid. Skitjobbigt det här med tid. Borde väl bara borsta bort det, inte tänka på det. Vad gör jag då, jo tanken är att jag skulle jobba, åka ut min tid, spara lite cash typ så jag kan göra nånting roligare i slutet på sommaren eller vad som helst. Flytta hemifrån kanske.... that's a fucking start.
Men istället sitter jag här med en tre dagar sprucken handled och mitt livs förs... fjärde gips. Andra för den här handleden. Jag får hoppas på en snabb återhämtning när det ska bort, men jag vet hur det är med leder. Kanske är jag dålig på att träna, kanske blir jag lite mer invalid. Fast det ska nog gå bra, men det tar alltid en jävla tid att få tillbaka rörlighet och styrka... Jävla kuk. Haha.
Kan bli några halvmörka veckor nu känner jag... är rätt snabb på att vända dygn och sitta sönder en soffa när det kommer till kritan.

Jag vill ha kreativ stimulans, jag behöver komma härifrån, jag känner mig korkad och frånvarande. Känner på mig att alla kommer ~flyga~härifrån en gång till, och jag kommer vara kvar här ytterligare en termin, ett läsår, ett sabbatsår, ett skatteår, ett sommarlov, en högsäsong, en fjällsäsong, ett decennium

RSS 2.0