@ensamensam

Vill skriva men vet inte vad jag ska skriva
 
Sitter på flashback. Läser en då tjugo år gammal killes inlägg från 2010, han har inte skrivit några inlägg sedan dess. Han skriver att han är deprimerad och ensam, att han tills för ett och ett halvt år innan det hade ett kompisgäng han träffade regelbundet, och hade känt sedan han var 6 år gammal. De frös alltid ut honom men höll honom kvar. Att han benämnde de som sina vänner är sjukt. Sjukt men förståeligt. De behandlade honom som mindre värd helt enkelt. Var med honom när det passade, annars lät de bli att svara i telefonen, lånade gärna pengar som de aldrig gav tillbaka, saker som de aldrig gav tillbaka. Allt på hans bekostnad. Han fick nog när han blev lämnad ensam på nyårsafton, han ringde till allihopa men blev ignorerad, tills han satt där på sitt rum. Med sin jacka och sina skor gömda i sin garderob, för att inte hans föräldrar skulle märka att han var hemma när de kom hem. Han satt där på sitt rum och grät.
 
Ett och ett halvt år senare har han aldrig umgåtts med vännerna igen. Och han brukar fortfarande sitta på sitt rum, och bryter ihop när han hör ungdomar gå förbi utanför hans fönster, på väg till eller hem ifrån en kväll ute.
 
Hans närmaste kontakt med en kvinna var när en tjej på krogen hade kommit fram till honom och frågat om han ville smaka på hennes drink.
 
Och sen efter ett par inlägg den dagen slutar han skriva
 
Och jag undrar vad som hände

RSS 2.0