Throw some D's

Vaknade kl kvart i 5 och har inte rört mig från sängen än which is pretty great and pretty depressing. aja. Life is shit and then you die är det inte så man säger...

NÄ vet ni vad, nä inte jag heller. Jag måste bara ta ett par veckor på mig innan jag äter någonting och betalar räkningar och sen får vi se i maj någon gång om jag har dött, spenderat alla mina hårt förvärvade skadeförsäkringspengar, klippt mig eller kanske rent utav inte orkat dö ens. Jag skulle gett upp förra hösten nångång istället för att fortsätta, då var den här tillvaron ändå ganska ny och grund, men nu har det börjat bli en livsstil att inte klara av sin vardag. Jag lever för att inte sköta om mig själv, mitt hem, mina relationer, mina monetära förpliktelser, mina studier, mina inkomster, mitt psyke. Jag har inte ens energi att vara riktigt självhatande och deprimerad. It's just not my thang.

Aja men gå och tro du kan göra vad du vill en tisdagdnatt också, utan konsekvenser, utan samvete, utan förstånd och bara en massa oöppnade ögon och tequila. Det var ju i alla fall en big finish, go out in style right. Kanske var det som matades från mitt undermedvetna.
 
Edit: DIN JÄÄÄVLA IDIOT

Felix

Felix; jag är inte ens värdig det namnet. Vem är jag? Hur gick mina tankar? There's always a first time to shoot yourself.


RSS 2.0