xxxx

Jag har börjat fundera mycket över mitt eget mående. Jag tror jag både överskattar och underskattar hur jag är. Jag har ju bara mig själv att faktiskt jämföra med. Och jag är dålig (och blir sämre) på att minnas. Minnas både mindre, konkretare saker och större, abstraktare så som känslor och mående, i efterhand. Nu skriver jag helt oplanerat som vanligt. Men i need a vent. 

Jag har aldrig varit extrem i mitt mående, så som jag vet många där ute har det. Panikångestattacker, ångest på riktigt, djupt djupt mörker, självskadebeteende, jag kan inte känna igen mig riktigt i dessa tillstånd. Och där överskattar jag nog mitt mående, jag jämför för mycket, och ser inte att jag har det jobbigt. Men ofta känner jag något som möjligtvis skulle definieras som ångest. Eller som jag ser det, en lamslagenhet. Den konstiga kallsvetten, förvirringen och oförmågan att koncentrera sig, trycket på bröstet, den tunga oregelbundna andningen, viljan att bara ge upp. Lägga ner allt och ta en cigarett, glömma allt omkring. Gråtmildheten över allt och ingenting. Rädslan och självtvivlet. Vilja slita av sig sitt jävla ansikte så man slipper vara med längre. 

Jeses Chraist varför håller jag mig vaken när jag måste upp imorgon. Lika mycket som jag behövde gå upp idag. Men jag somnade om och sov till klockan halv tre istället för att gå upp åtminstone innan tolv. Sen blev det för jobbigt att ta tag i den redan försenade dagen så jag låg kvar i sängen en timme till innan jag gick upp. Höll egentligen på att riskera hela veckan för att jag inte skulle våga ta tag i allt med min jävla bil. Efter jag hade lämnat bilen var jag ganska lättad. Märkte det på hur mycket jag twittrade och stod i. Fan så fort jag är produktiv känner jag mig som en mycket bättre människa. Så förstår ni hur värdelös jag känner mig när jag spenderar veckor, månader, år, med att göra ingenting. Jag känner mig så stolt när jag lyckats tvätta två tvättmaskiner och startat en diskmaskin. I'm spent. Haha efter det kan jag leva gott i en vecka. I've done my share. Eller. Den känslan försvinner ganska fort. Men sen kommer något och ersätter den.

Jag spenderar otroligt mycket tid med att glömma min vardag och vad jag borde göra. Förtränga saker. Förskjuta. Vaknar, ligger med mobilen i snitt helt på riktigt säkert 50 minuter innan jag går upp ur sängen. Sen måste jag sitta lita i soffan och fortsätta kolla det jag gjorde på mobilen eller kolla samma saker på datorn. Sen går jag kanske på toa. Efter det måste jag ju äta innan jag kan göra något annat, men jag äter gärna så lite att jag i huvudet tänker att jag inte har ätit klart än, therefore kan jag inte göra någonting ändå. Sen måste jag ju röka. Och sen måste jag ju vila upp mig så jag datoriserar lite mer. Och vips har alla kommit hem från jobbet, dagen är över och jag kan börja slappna av lite. Så nu behöver jag inte hoppa in i duschen som är så tidskrävande. Nu kan vi alla sitta och bara chilla efter en lång slitig nyttiggörande dag på jobbet. 
Sen är det jag ensam kvar, vaken på natten till klockan 04.43 nån timme innan de andra går upp.

Skrivandes nån jävla skit




edit efter man sett vilken jävla vägg man producerat: lol glhf reading

skit



Livet e skit 


RSS 2.0