Soon Day

Tänkte väl att jag skulle blogga lite, men "vet inte vad jag ska skriva om" så skriver väl någonting som kommer till mig under tiden. Människor är jätteroliga kan jag ju dela med mig av, så där härligt komplicerade och olika. Ack vad härligt, underbart, vackert och alldeles, alldeles... äckligt och lite läskigt. Främst så förstör det nog bara ":)" men det är ju grunden till roliga konflikter och clashes. Vilket kan, om inte förgylla, i alla fall belysa din vardag.

Var väl sådär cool och hade houseparty igår (tror jag att det var, allt flyter ihop (oj badass)). Blev väl hyffsat bra tror jag. Jag hade roligt fast jag var vakt hela tiden, men jag har ju sansade människor i min omgivning så det var ju inget problem. Haha. Några halvsmå incidenter har ju ingen dött av. Golvet var kladdigt och på vissa ställen fortfarande blött när jag vaknade, fan att folk spiller så jävla mycket(????). Verkar väl som att människors helhetsintryck var bra hehoheuhihuehoehuehiheheihohoheuheu.

OKEJ NUDÅ, VAD FAN GÖR MAN. JAG MÅR INTE SÄRSKILT DÅLIGT NU SÅ JAG HAR INGET ATT FÖRPESTA ERA ÖGON MED. Känner ingen lust att skriva när jag bara är liksom. Vill inte sova och gå till skolan bara. Hörde att DJ-scenen har alldeles för många utövare. Alltså nej det låter bara töntigt att vilja bli DJ, låter töntigt att vilja bli någonting överhuvudtaget, i alla fall tanken på att jag skulle det. Som en jobbig tanke bara. Man bah wake up. Förresten tror jag inte det är något jag vill, på riktigt. Känns mest jobbigt. Och sen att göra någonting inför människor. Usch.

Natten ska fångas

Carpe fucking Noctem, YOLO, OOYL, NMILT osvosvosv
Jag har bjudit på fest, första sen typ mellanstadiet skulle jag säga, skygg är jag. Rädd för att ba öppna mitt hem. (Mer rädd för vad föräldrarna ska tänka) Men i alla fall, utflyttning om mindre än 2 veckor så nu ska jag kalasa lite. Är fett nervig, men jag litar på att mina vänner sköter sig någotsånär. Mycket folk. Okej, tack och hej, sippin 'eine, I'm on that juice and pink.

Piss

Idag har jag haft 3st sköna engelskanationella. Det gick bra. Lite, lite knepigt som vanligt men som jag brukar säga så är det på ett ungefär det enda i skolväg som brukar gå rätt bra. SMILE. Blev ju då en hyffsat kort dag vilket var skönt eftersom jag var ute och skejtade med mina fulla vänner till efter två på natten + att fucking Anders snarkade som en jävla gnu. Kickstartade min förkylning igen. Har sovit hela eftermiddagen, missade NV2MU's spelning som jag hade i åtanke och sen Etage, men det hade jag fan inte orkat tyvärr. Vill bara vara full nu för tiden, inget att göra nykter. Har en en gång påminnts på flera kanter om hur misslyckad jag är, direkt och indirekt. Man ska inte glömma det, kan vara farligt. Kram på er gänget

Dessa är till dig Chris! Tänker inte ursäkta mitt morbida intresse

Tu Madre

Vad har hänt. Vart hemma för många kvällar nu. Börjar komma in i mina gamla mönster, hem sova, äta, sova och inte höra av sig till någon. Haha är fan beroende av att människor ringer upp mig och tjatar ut mig. Jag bara drar ut på tiden annars. Sprang nyss iväg till bussen i hopp om att hitta på någon i stan (sprang så sjukt fort). Visade sig att bussen jag hade kollat in inte går ända ut hit, såklart. Bara att vända hem, till min egen förnedring.

Här har ni Sabbath Bloody Sabbath. Riffat till max.



Borta

Blir väckt för en gångs skull, vill inte gå upp för att man tror att man börjar 10.15, vilket man skjuta på i alla fall. Kommer efter en massa segande på att det var nationellt prov i engelska och ger väl upp hoppet om dagen. Är så jävla död. Nu när jag har bestämt mig kan jag inte hitta nog med värde i att jobba lite till i de ämnen jag behöver. Jag ger bara upp helt och känner mig helt värdelös och misslyckad. Det enda som betyder är hur mycket flos man tillslut kan dra in på sina kunskaper, eller nu, hur höga betyg man kan dra in. Jag bara klagar, klagar och klagar. Haha på det mamma sa nyss "Du vet att när du har jobb får du börja betala här hemma va" - Ok, vad ska jag göra med den informationen? Ta tag i min krage och rycka upp mig? Ni känner inte min mamma men det var ett så obvious litet hot, spydigt hot. Absolut gör jag det när jag väl kan, men sättet hon sa det. Blääh.
Trés helt orelaterade bilder tack

En till

Hey Kurwas
Tänkte att nån kanske ville ha en cok (uttalas tjok, deal wit it) uppdatering.
Men jag vet inte vad jag ska skriva, har inget flow.
Ok, sen senast : Förra veckan var jag sjuk har jag för mig, var inte så pigg när jag vaknade på söndagen. Var på skolan i torsdags, sen tog jag extra lång helg, fredag till tisdag + onsdag haha. Orkade inte. Titta alla lärare i ögonen och bah nej, vad tror du, håll käften, fuck off, jag vill inte hit igen. Story of my life. "Har du gjort (...)" - Nej tyvärr asshole. Var iaf i Uppsala i.... blandar ihop dagarna, men jag tror bestämt att det var måndag till tisdag. Det var härligt kan jag säga, folk överallt. Sov ett par timmar på en nerpissad soffa vi hade lyft in i hissen och tagit med oss upp på taket till åttavåningshuset i Flogsta. Det var lite windy to say the least så jag ökade på min förkylning lite grann, men det är snart borta igen.

Igår var det modevisning i aulan (wow, oj, goddamn, najs) och jag är stolt över vad tjejerna di två hade producerat under året! sen vart det Rådhusgården vilket var najs, man kan röka och dricka och mysfrysa i infravärmen - hur bra är inte det. Så där kommer man väl bli stammis fram tills det stänger i höst igen. Var iaf i skolan idag, det gav ju mycket. Jag ska inte gå ett tredje år, nu är det ändå försent att försöka och jag har redan gjort lite stuff an' shit. Ingen idé att älta det mer. Vår klass är i alla fall redan trasig. Nu (som mor sa, JOBB) måste jag haffa något att göra på dagarna. Annars väntar en depression for sure, jag känner ju redan att det går nerför när jag inte går till skolan. träffa människor är ju typ det bästa som finns. Men att sitta hemma är en bekväm spiral som går neråt, six feet deep, nine levels of hell.

Lyssnar på N.E.R.D. och gamla No Limit hits. Master P up in dis bitch. Ha det bra du som läser så ska jag dö lite mer.

Master P - ägare av No Limit Records.
Haha alltså skivomslagen på mitten av 90-talet, classix

RSS 2.0